Online bestelsysteem

Wij beschikken ook over een online bestelsysteem om je offerteaanvragen, offertes, bestellingen en facturen online in te dienen en op te volgen. Deze volledig geautomatiseerde werkingswijze biedt je tevens de mogelijkheid om plaatmaterialen te selecteren uit een door ons opgestelde database. Zo weet je meteen welke materialen wel al dan niet beschikbaar zijn. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk om te schakelen naar dit systeem.

Offerteaanvraag formulier

Op deze pagina vind je onderaan een link om het offerteaanvraag formulier te downloaden. Dit formulier stelt ons in staat om op geautomatiseerde wijze een offerte op te stellen. Op deze manier kunnen fouten worden voorkomen bij het invoeren van handgeschreven data. Het formulier biedt tevens enkele foutcontroles aan en toont handige tips bij het invullen van de gegevensvelden.

Een woordje uitleg...

Het formulier werd gemaakt in Microsoft Office - Excel, en bevat twee tabbladen. Het eerste tabblad ("Algemene informatie") dient om je algemene klantgegevens op te geven. Op dit tabblad dien je ook het materiaal te definiëren, dit houdt in plaatmateriaal en afkantbanden.

De materiaalgegevens die je invoerde op het eerste tabblad worden dan op het tweede tabblad ("Stukkenlijst") gebruikt om keuzenlijsten aan te vullen. Dit vergemakkelijkt het proces van invoeren voor de gebruiker en voorkomt dubbele ingaves.

Hieronder tref je een tabel aan met verklaringen van alle velden zoals gebruikt in het formulier, desnoods met enkele voorbeelden.


TIP! Navigeer makkelijk door de gegevensvelden door het gebruiken van de TAB-toets op je keyboard. Deze vind je links op je toetsenbord boven de "CAPS LOCK"-toets.
WIST JE DAT...? We ook beschikken over een automatisch online bestelsysteem. Hiermee kan je online je offerteaanvragen, offertes, bestellingen, facturen etc. opvolgen. We raden je dan ook aan om dit systeem te gebruiken in plaats van het formulier.
Tabblad: Algemene Informatie
Veld
Uitleg
Algemene gegevens
Mijn referentie
De referentie voor je offerteaanvraag
Maximum veldlengte van 20 karakters!

Datum
Datum van indiening van je offerteaanvraag

Contactpersoon
Contactpersoon voor deze offerteaanvraag binnen je organisatie

Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam of naam rechtspersoon
Maximum veldlengte van 50 karakters!

Adres
Adres van je organisatie
Extra regels in dit veld vul je in door op de toetsen ALT+ENTER te drukken i.p.v. ENTER.

Administratieve gegevens
Administratieve gegevens omvatten o.a. BTW-nummer, telefoonnumer, contactinformatie etc.
Extra regels in dit veld vul je in door op de toetsen ALT+ENTER te drukken i.p.v. ENTER.

Postcode
De postcode van het adres van je organisatie

Plaats
Plaats of gemeente van het adres van je organisatie

Land
Land van het adres van je organisatie
Standaard ingevuld op België

Materiaalgegevens
Referentie
Omschrijving of referentie van het decor/kleur. bvb. U118CST voor het decor Possum van de Unilin Collectie.
Maximum veldlengte van 20 karakters!

Materiaal
Plaat dat dient gebruikt te worden voor de offerteaanvraag. bvb. HPL, Melamine, MDF, etc.
Maximum veldlengte van 8 karakters!

Dikte
Te bekomen dikte incl. decoren welke dient bekomen te worden voor de offerteaanvraag.
Maximum dikte van 60.00mm te voorzien, de suffix mm dient niet ingevuld te worden!

Optie Decor nerfrichting blokkeren
Hiermee blokeer je de nerfrichting van het decor tijdens het optimaliseren van je stukkenlijst. Dit wil zeggen dat bvb. bij het verwerken van houtdecoren de houtnerfrichting steeds parallel blijft lopen met de lengte richting van het stuk. Indien je deze optie uitgeschakeld laat sta je toe dat naargelang de optimalisatie de nerfrichtingen voor bepaalde stukken toch parallel mogen lopen met de breedte richting van het stuk.
Standaard is deze optie uitgeschakeld!
Afkantbandmaterialen
Referenties (2-10)
Omschrijving of referentie van de afkantband welke je wenst te gebruiken. Geef hier zeker de dikte, type en kleur op. Maximum veldlengte van 25 karakters!
Indien je geen kleur opgeeft wordt standaard de kleur van het decor gebruikt.
Tabblad: Stukkenlijst
Veld
Uitleg
Omschrijving
Omschrijving of referentie van je stuk. bvb. KK1 DEUR welke duidt op een Deur voor Kolomkast 1.
Maximum veldlengte van 25 karakters!

Lengte
Lengtemaat in millimeters van het stuk.
Maximum lengte van 4300.00mm te voorzien, de suffix mm dient niet ingevuld te worden!

Breedte
Breedtemaat in millimeters van het stuk.
Maximum breedte van 4300.00mm te voorzien, de suffix mm dient niet ingevuld te worden!

Aantal
Aantal stuks te voorzien van desbetreffende stuk. Indien je bij opmerking of CNC-werken opgeeft dat er bvb. potscharnieren dienen voorgeboord te worden. Is het wel zo dat er een onderscheid dient gemaakt te worden tussen bvb. linkse en rechtse deuren. Het aantal kan dus niet de som zijn van de linkse en rechtse deuren. Hiervoor definieer je best een apart stuk.
Maximum aantal van 99 te voorzien!

L1-L2, B1-B2
Door te klikken op de pijltjes, welke verschijnen aan de rechterkant van het gegevensveld, kun je kiezen uit één van de afkantbandmaterialen. Deze heb je normalerwijze reeds ingevoerd op het eerste tabblad. L&B staan in dit geval dan ook voor Breedte- & Lengtezijde. L1 duidt bvb. op bovenzijde van het stuk, L2 op onderzijde, B1 op linkerzijde etc.

Nerfgroep
Uit het keuzelijstje selecteer je de nr van de nerfgroep. Stukken welke behoren tot éénzelfde nergroep (bvb. Nr. 1) zullen bij het optimaliseren worden samengehouden in lengte richting. Met dan als voordeel het doorlopen van de nerf over meerdere stukken. Dit principe kan bvb. worden toegepast bij 3 kastdeuren van éénzelfde kolomkast welke boven eklaar worden geplaatst later.
Het is zéér belangrijk dat je de stukken in aflopende volgorde opgeeft. De bovenste deur dien je dus eerst op te geven met nerfgroep 1, dan de middenste deur met nerfgroep 1, dan pas de onderste deur met nerfgroep 1. BELANGRIJK: Door bij desbetreffende stuklijnen het aantal op 2 te plaatsen bekom je GÉÉN 6 deuren verspreid over 2 kolomkasten! i.p.v. Hiervan zul je één kolomkast bekomen met 6 doorlopende deuren.

Opmerking/CNC Werk
Opmerkingen omtrent dit stuk of vereiste CNC werk. bvb. potscharnieren, rijboring, ruggroef etc. Deze informatie wordt steeds mee geprint op het stuk etiket.
Maximum veldlengte van 50 karakters!
Download formulier Download hier het Offerteaanvraag bestelformulier voor Microsoft Office - Excel.